GALATASARAY KARTEPE SEÇME VE DEĞERLENDİRME KAMPINDAN...

  Galatasaray Spor Kulübü Futbol Okulları Koordinatörlüğü tarafından İzmit- Kartepe GreenPark Hotel'de organize edilen Seçme ve Değerlendirme Yaz Kampına, Bizimkent Futbol Okulu olarak 20 öğrencimiz ile katıldık. 22-25 Haziran tarihleri arasında katıldığımız kamp döneminde oldukça eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz aynı zamanda, ailelerinden ayrı geçirdikleri bu 3 günlük süre içinde belirlenen kamp programına sorumluluk bilinci ile uyma,kişisel ihtiyaçlarını kendi kendilerine karşılama ve buna benzer bir çok konuda kendilerine yeni kazanımlar sağlamış oldular. Kamp süresince gerek antrenmanlarda gerekse diğer sosyal aktiviteler de tanıştıkları yeni arkadaşlar ve özellikle Galatasaray Spor Kulübü Sosyal Gelişim Koordinatörü Hakan Kaya hocamız ile yaptıkları çalışmalar ile sosyal gelişimleri ve iletişim kurabilme konularında da eminiz ki farklı kazanımlar elde ettiler. 

   Bu tür organizasyonların, gelişim çağındaki çocuklarımız üzerinde mutlaka olumlu katkılar sağlayacağı düşüncesi ile, bu organizasyonda emeği geçen başta Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Selim Durmaz beye ve ekibine, Akademi Hocalarımız Tayfun ve Atilla Hocalarımıza, Sosyal Gelişim Koordinatörü Hakan Hocamıza, eğitim ve antrenmanları yaptıran tüm hocalarımıza ve çocuklarımızın her türlü ihtiyacı ile ilgilenen Grup Lideri olarak görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

       Kamp ile ilgili daha fazla resim ve video görüntülerine Bizimkent Galatasaray Futbol Okulu'muzun facebook sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.